(+34) 93 842 24 63 - contact@melroc.net

Show Room Melroc

Presentació

Melroc Solutions és una empresa fundada l’any 2008. Des dels seus inicis s’ha especialitzat en els mercats del Vending i Horeca.

Els seus fundadors, amb més de 20 anys en el món del Vending i Horeca, van donar un pas endavant i es varen especialitzar en la representació de diverses empreses presents en aquests mercats.

Aportant els seus coneixements a les diverses empreses juntament amb una gran cartera de clients les empreses representades es beneficien d’una reducció de costos estructurals molt important.

Melroc Solutions des de la seva fundació va posar uns principis a la seva carrera professional, productes de qualitat, un servei de qualitat i preus competitius.

Només acceptem empreses amb unes primícies de qualitat contrastades, servei i preus d’acord a les necessitats del mercat europeu.

Reducció del cost final tant per el fabricant com per el client final, facturació directa amb el fabricant i control del mercat, relació personal entre el client i el proveïdor, enfocat a facilitar els negocis entre aquests.

Oferir als nostres clients els millors productes del mercat europeu és el nostre objectiu, estudiem totes les representacions al detall i s’auditen per a més seguretat.

Sabem com és de difícil per un client poder invertir temps en realitzar les proves pertinents i comprovar que el producte, l’empresa, la logística, el servei i els preus són suficientment interessants com per dedicar una persona en esbrinar les bondats del producte, per aquest motiu Melroc inverteix gran part del seu temps en descobrir productes i empreses serioses amb productes de qualitat, realitzant visites periòdiques a les instal·lacions i cursos formatius necessaris per conèixer al detall tots els productes que representem amb els fabricants per tal de poder informar i explicar als nostres clients les raons per les que els producte és interessant.

L’experiència de marques líders al servei dels millors clients, empreses que desitgen vendre excel·lència per damunt de tot, valorant la qualitat, sabent que les empreses líders del mercat sempre treballen amb empreses de primera marca. Oferir la més àmplia gama de productes de qualitat per els professionals del sector abaratint costos de venta pel fabricant i de compres pel client.